SVHT Rekry
    Kampanjatyyppi: F2F (katu) tai D2D (ovi)

    Työaika: 11-16 tai 15.30-20.30

    Palkka: 12€/h (kiinteä) + iltalisä

    Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

    Kampanjakaupungit: Tampere, Turku, Hämeenlinna, Varkaus, Mikkeli, Savonlinna, Rovaniemi, Pori, Lahti, Salo, Seinäjoki, Kajaani, Oulu Joensuu, Vaasa, Kuopio, Kokkola, Riihimäki, Jyväskylä, Kouvola, Porvoo, Lohja, Imatra, Lappeenranta

Amnesty International

Amnesty International on kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö, jonka tavoitteena on maailma, jossa Yhdistyneiden kansakuntien ihmisoikeusjulistuksessa lausutut oikeudet ja vapaudet toteutuvat kaikille ihmisille.

Amnestyn tehtävänä on tehdä ihmisoikeudet tunnetuiksi, tutkia vakavia ihmisoikeusloukkauksia sekä kampanjoida niitä vastaan kaikkialla maailmassa. Järjestöllä on ollut merkittävä rooli kidutuksen kieltämisessä kaikkialla maailmassa, kansainvälisen rikostuomioistuimen perustamisessa ja kuolemantuomion käytön merkittävässä vähentymisessä. Vuonna 1977 Amnesty International sai Nobelin rauhanpalkinnon.

Lisää tietoa: www.amnesty.fi

Mitä feissarin työ sisältää?

Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä keskustassa kadulla tai eri asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus tukea Amnestyn työtä ihmisioikeuksien puolustamiseksi kaikkialla maailmassa. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi Amnestyn kuukausilahjoittajiksi.

Feissarit työskentelevät 5 tuntia päivässä ma-pe. Voit valita joko keskustassa tehtävän päivävuoron klo 11-16 tai ovelta ovelle tehtävän iltavuoron 15.30-20.30. Työ on tuntipalkallista (12€/h + 15%:n iltalisä klo 18 jälkeen). Toivomme, että voit sitoutua vähintään kolmeen työvuoroon viikossa.

Mitä työ vaatii?

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

Miten haen työpaikkaa?

Lähetä meille työhakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@svht.fi!

Voit myös käyttää sivulla olevaa “Hae työpaikkaa” -lomaketta.

Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin! Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.