SVHT Rekry
    Kampanjatyyppi: F2F tai D2D

    Työaika: 10-16 tai 15.30-20.30

    Palkka: 12€/h (kiinteä) + iltalisä

    Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

    Kampanjakaupungit: Helsinki, Turku, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Kuopio, Lahti, Salo, Lappeenranta, Seinäjoki, Riihimäki ja Hämeenlinna

HelsinkiMissio

HelsinkiMissio on sosiaalialan järjestö, joka haastaa suomalaiset taistelemaan unohdettujen puolesta – yksinäisyyttä vastaan.

HelsinkiMission työn ydin on yksinäisyyden lievittäminen. Yksinäisyydestä kärsivät niin nuoret, lapsiperheet kuin senioritkin. Arviolta 400 000 suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Yksinäisyys heikentää terveyttä ja kerää ympärilleen muita ongelmia, kuten huono-osaisuutta. Siten se on inhimillisen kärsimyksen lisäksi myös merkittävä yhteiskunnallinen haaste.

Yksinäisyyttä vähennetään lisäämällä yhteisöllisyyttä, kohtaamisia, läsnäoloa, luottamusta.

HelsinkiMissio tarjoaa mahdollisuuksia osallistua yksinäisyyttä vähentävään toimintaan – niin auttajan kuin apua saavan roolissa.

Lisää tietoa: www.helsinkimissio.fi

Mitä feissarin työ sisältää?

Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä keskustassa kadulla tai eri asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus tukea HelsinkiMission työtä yksinäisyyttä vastaan. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi kuukausilahjoittajiksi.

Feissarit työskentelevät 5-6 tuntia päivässä ma-pe. Voit valita kaupungista riippuen joko keskustassa tehtävän päivävuoron klo 10-16 tai ovelta ovelle tehtävän iltavuoron 15.30-20.30. Työ on tuntipalkallista (12€/h + 15%:n iltalisä klo 18 jälkeen). Toivomme, että voit sitoutua vähintään kolmeen työvuoroon viikossa.

Mitä työ vaatii?

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

Miten haen työpaikkaa?

Lähetä meille työhakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@svht.fi!

Voit myös käyttää sivulla olevaa “Hae työpaikkaa” -lomaketta.

Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin! Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.