SVHT Rekry
    Kampanjatyyppi: F2F (katu) tai D2D (ovi)

    Työaika: 11-16 tai 15.30-20.30

    Palkka: 12€/h (kiinteä) + iltalisä

    Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

    Kampanjakaupungit: Helsinki, Lahti, Tampere, Turku, Seinäjoki, Jyväskylä, Oulu, Hämeenlinna, Lappeenranta, Mikkeli, Joensuu, Kuopio, Kouvola ja Savonlinna

Suomen Luonnonsuojeluliitto

Suomen luonnonsuojeluliitto on Suomen suurin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, jolla on 162 paikallisyhdistystä ja tuhansia aktiiveja ympäri Suomen. Olemme suojelleet luontoa menestyksekkäästi jo vuodesta 1938.

Suomen luonnonsuojeluliitto on luonnonystävien yhteinen ääni. Käsiemme jälki näkyy esimerkiksi Pariisin ilmastosopimuksessa, kansallispuistoverkostossa sekä saimaannorpan ja muiden uhanalaisten lajien suojelussa. Olemme olleet perustamassa suomalaista ympäristöhallintoa ja pidämme kaupunkiluonnon puolta, jotta viheralueet ja virkistäytymismahdollisuudet säilyvät.

Lisää tietoa: www.sll.fi

Mitä feissarin työ sisältää?

Feissarin tehtävänä on kohdata ihmisiä keskustassa kadulla tai eri asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus tukea Suomen Luonnonsuojeluliiton työtä suomalaisen luonnon puolustamiseksi. Työssään feissari vetoaa ihmisiin tavoitteenaan saada heidät sitoutuneiksi Luonnonsuojeluliiton kuukausilahjoittajiksi.

Feissarit työskentelevät 5 tuntia päivässä ma-pe. Voit valita joko keskustassa tehtävän päivävuoron klo 11-16 tai ovelta ovelle tehtävän iltavuoron 15.30-20.30. Työ on tuntipalkallista (12€/h + 15%:n iltalisä klo 18 jälkeen). Toivomme, että voit sitoutua vähintään kolmeen työvuoroon viikossa.

Mitä työ vaatii?

Työ ei vaadi aikaisempaa työkokemusta, mutta rohkea ja iloinen asenne on hakijalle edellytys. Koulutamme työhön perusteellisesti, ja tiimeissämme ei kenenkään tarvitse jäädä yksin. Feissarina pääset osaksi ammattimaista järjestövarainhankinnan työyhteisöämme.

Miten haen työpaikkaa?

Lähetä meille työhakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@svht.fi!

Voit myös käyttää sivulla olevaa “Hae työpaikkaa” -lomaketta.

Muista mainita hakemuksessasi, mihin kaupunkiin haet töihin! Käsittelemme kaikki hakemukset kahden viikon kuluessa ja vastaamme kaikille hakijoille.